Jan Veenendaal

Mijn missie is het voorkomen, beheersen en oplossen van Conflicten waarbij betrokkenen zoveel mogelijk ongeschonden uit het traject komen.

 

Veel Conflicten komen voort uit een machtsstrijd. Macht is echter slechts goed voor één ding: het vergroten van ons geluk en dat van anderen.

 

ConflictPreventie is de naam van mijn bureau voor het omgaan met Conflicten. Ik werk voor bedrijven, organisaties en particulieren. Ik adviseer en coach hoe je kunt omgaan met Conflicten.

 

Preventief - Beheersend -  Bemiddelend

 

Ik werk vanuit een boeddhistisch perspectief als freelancer met een economisch-juridische achtergrond; als ondernemer, ervaringsdeskundige en oud NMI-erkend mediator. Ook jou help ik graag. Waarom zou je met een Conflict blijven zitten?

 

Ik ben attent en makkelijk benaderbaar. Op een manier dat ik mezelf ben, - bescheiden, direct en gedreven - en ik je kan helpen met je vraag.

 

Ik ben sterk in de analyse, ben 24/7 beschikbaar en wil hard samenwerken om jouw Conflict op te lossen. Wat is er mooier om je te helpen ontwikkelen waardoor het aantal Conflicten vermindert.

Ik zeg: alle Conflicten de wereld uit, te beginnen met die van jou!

 

De leidraad in mijn leven is het Bodhisattva-verlangen mezelf te veranderen door opmerkzaam en vreugdevol te leven waardoor de samenleving kan veranderen in de richting van mededogen en begrip.

 

Ik ben opgeleid in de traditie van, en geïnspireerd door, Thích Nhất Hạnh, de wereldbekende Vietnamese zen-leraar, vredesactivist, monnik, dichter en schrijver.

 

Al vanaf jonge leeftijd heb ik leiding mogen geven aan bedrijven en organisaties. Op vele (politieke) vlakken ben ik bestuurlijk actief geweest.